Over ons/onze Zorghulpmiddelen en nog veel meer

Onze geschiedenis

ZORG WINKEL VELSEN is ontstaan uit de Zorg Discounter IJmuiden. Vestigingshouder Erwin van der Kolk heeft de winkel definitief overgenomen per 1/11/2020 en is drastisch gaan uitbreiden, waarbij de nadruk ligt op het feit dat hij er een ´echte´ Zorgwinkel van wil maken, waarbij er zelfs allerhande kraamzorgartikelen te verkrijgen zijn.


Dit in samenwerking met 1 van de grootste zorg leveranciers van Nederland, MEDIPOINT. Door deze samenwerking is Zorg Winkel Velsen ook een officieel uitleenpunt van Medipoint.


Het is zelfs mogelijk om langs te komen indien er vragen zijn omtrent uitvaarten en uitvaartverzorging. In deze vreemde tijd van Covid 19, zijn er zelfs veel vragen over. INEKE SMIT UITVAARTVERZORGING: Liefdevol en Betrokken!


Zorg Winkel Velsen beschikt ook over een reparatie afdeling voor kleine reparaties, waar mogelijk, en werkt samen met de sociale werkplaats van PASWERK te Cruqiuis. Deze instelling zorgt ervoor, in opdracht van een aantal gemeentes, dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, in verband met een geestelijke of lichamelijke beperking, werk kunnen krijgen, maar ook behouden.


Nieuw is de mogelijkheid om in te schrijven als lid van het SERVICE PASPOORT, die samenwerkt met ZORGBALANS/MEDIPOINT. Als lid krijgt U mooie kortingen op aanschaf van zorg en welzijn artikelen met als extra voordeel dat met uitleen van Zorg artikelen dit veelal gratis kan.


Nieuw! Zorg Winkel Velsen kan met trots vermelden dat zij het GEAUTORISEERD DEALERSCHAP heeft verkregen van het topmerk in Nederland, op de Zorgartikelen: REHASENSE.


De winkel tracht zoveel mogelijk aan te bieden, niet alleen nieuw, maar ook duurzaam gebruikte artikelen; verkoop, inkoop, opkoop, verhuur, uitleen, reparatie, pakketservice, uitvaartverzorging. Indien er iets niet zou zijn, wordt er altijd gezocht naar alternatieven, om toch hulp te kunnen bieden. Kortom; ZORGARTIKELEN VOOR IEDEREEN!