Reparaties

kleine en grote reparaties

Zorg Winkel Velsen heeft niet alleen verkoop van zorg en welzijnsproducten, maar handelt kleine reparaties af, in de winkel, waar mogelijk uiteraard. Voor de grotere reparaties van onder andere scootmobielen, worden deze opgelost door de Stichting Paswerk te Cruqiuis.


Deze sociale instelling, zorgt ervoor, in samenwerking met diverse omliggende gemeentes, dat mensen met een beperking aan het werk kunnen, maar ook blijven. Dit gebeurd door uitstekend opgeleide (en begeleide) mensen, waar het een Stichting betreft, dus geen 'winst' prijzen.


In de winkel zorgen wij dat er altijd, gratis, een vervangend artikel met u meegaat, indien reparatie niet ter plekke gaat lukken.

 
9c89c2010b8cfc4a2a3ed43005fbca2e.jpg

Reparatie

Wij helpen u graag en het liefst direct. Waar dit niet zou lukken, krijgt u een, gratis, gelijkwaardig vervangend product mee!


Vergeet u niet bij uw aangeschafte (rol) artikel, jaarlijks terug te komen voor een onderhoudsbeurt, helemaal bij rollators. Dit is het behoud van uw product.

1519912539773.png

Stichting Paswerk

Gegarandeerde kwaliteit en garantie op de uitgevoerde, grotere, reparaties. De reparaties zijn nooit 'te duur', dit in verband met het feit, dat het een Stichting betreft.


Deze Stichting mag geen winst maken, waardoor er dus hele lage prijzen zijn voor reparaties. Wel moet er altijd een vergoeding betaald worden voor het vervoer, maar ook deze vergoeding is heel laag.


Waar mogelijk kan Paswerk op werkdagen, ook aan huis helpen. Alleen via Zorg Winkel Velsen aan te vragen, maar altijd in overleg.