Verhuur voor korte en lange termijn/uitleen

Loop hulpmiddelen en herstel zorg hulpmiddelen na operatie

Als eersteklas Zorghulpmiddelen verhuurservice hebben wij alleen de beste artikelen in onze voorraad opgenomen. Wij doen ons uiterste best om uitstekende klantenservice te bieden voor iedereen die op zoek is naar huurartikelen voor lage prijzen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten keer op keer terugkomen.


Bekijk ons gevarieerde assortiment online zodat u bij een bezoek aan ons/onze Zorghulpmiddelen verhuurservice alvast weet wat we op voorraad hebben. Daarnaast is er ook een uitstekende uitleen service voor hulpmiddelen voor korte, maar ook langere termijn. Kunt u het niet vinden? Neem contact met ons op.

hooglaag_bed_lenen.jpg

Uitleen via Medipoint

Gratis

Het uitlenen via Medipoint bij Zorg Winkel Velsen, is over het algemeen kosteloos. Echter, indien het een loop hulpmiddel betreft wordt er een eenmalige bijdrage afgeschreven voor het betreffende artikel, als zijnde huur.


Dit heeft te maken met feit dat de Zorgverzekeraars deze artikelen niet vergoeden. Vrijwel alle andere artikelen wel. Via de winkel kunt het betreffende artikel direct meekrijgen of het via bezorging thuis ontvangen. U moet wel aangesloten zijn bij een zorgverzekeraar.

a02600_1.jpg

Korte en langere termijn verhuur

al vanaf € 1,- per dag

Het huren van een hulpmiddel is natuurlijk ook mogelijk. U kunt, bijvoorbeeld, denken aan een toiletstoel, douchestoel/kruk, krukken, rolstoelen, rollators, sta op stoel et cetera. Bij verhuur betaald u een afgesproken bedrag aan borg.


Na de verhuur periode wordt het bedrag aan verhuur ingehouden van de borg. Het terug te ontvangen bedrag krijgt u z.s.m. teruggestort op uw rekening. Verhuur is vaak gebruikelijk voor korte termijn, voor de langere termijnen is uitleen het meest toegepast.