Beschikbare diensten

Wat heeft Zorg Winkel Velsen nog meer te bieden

Zorg Winkel Velsen is veel meer dan alleen een verkooppunt. Het succes van onze winkel en de reden waarom we blijven groeien is grotendeels gebaseerd op de beste services die we aan al onze klanten willen leveren en dan tegen een zo breed mogelijk aanbod.

ineke smit.jpg

Uitvaart en uitvaartverzorging

Liefdevol en Betrokken

Liefdevol en betrokken, is het credo van Ineke Smit Uitvaartverzorging. Voor een overlijden, tijdens een uitvaart en na de uitvaartverzorging. Aandacht, betrokkenheid, warmte, liefde uit het hart.

 

NIEUW

Zorg Winkel Velsen wordt steeds beter gevonden door onze klanten en verbeterd daarom nog meer de servicemogelijkheden.Vanaf 10 Mei 2021 heeft u de mogelijkheid om lid te worden van het Service Paspoort van Zorgbalans in samenwerking met Medipoint. Tevens vanaf deze datum kunnen wij met trots melden dat wij ´Geautoriseerd Dealer´ zijn geworden van het top Zorgmerk in Nederland Rehasense!

Service Paspoort.jpg
Rehasense Nederland.jpg

SERVICE PASPOORT

 Servicepaspoort is de ledenorganisatie voor gemak, comfort, gezondheid en zorg in Kennemerland. Er zijn veel redenen om lid te zijn.

  • Van gemak en comfort tot veiligheid en zorg

  • Specialist in persoonsalarmering bij u thuis

  • Ruim 170 betrouwbare dienstverleners

  • Ledenvoordeel

  • Slechts €20,- per jaar per huishouden.

REHASENSE NEDERLAND

U dacht dat u alles al had? Kijk dan nog maar eens goed. Dit is precies wat u nodig heeft. Gemaakt van het beste materiaal en met een prachtig design: je gaat je zeker afvragen waarom je dit niet veel eerder hebt gedaan. Kom vandaag nog langs om ons gevarieerde aanbod te bekijken. Topklasse van de rollators en geweldige kwaliteit Sta Op stoelen voor leuke prijzen!